blauwe duitse dog

Sinds 2003 hebben we onze eigen kennel voor blauwe duitse doggen in de mooie streek van de Vlaamse Ardennen Van Volvopas genaamd. Een Duitse Dog is rustig aanhankelijk en verstandig van aard.

Duitse Dog Karakter Voeding Verzorging
Duitse Dog Karakter Voeding Verzorging

Van de Drentsegrond We hebben al sinds 1963 Duitse Doggen.

. Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog blauw fokkers op de HondenPage. De Duitse Dog verenigt in zijn gehele edele verschijning trots kracht en elegantie. Duitse Doggen van Hoght Maak kennis met onze grote blauw-zwarte familieleden volg onze kennel. Rasvereniging van de Duitse Dog blauw Duitse Doggen Vereniging Nederland Duitse Doggen Vereniging Nederland Noorddijk 3 3284LB Zuid-Beijerland Telefoon.

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de Duitse Dog. Karakter Aanhankelijk lief loyaal rustig en zachtaardig. De zoektocht naar een pup begint altijd bij het zoeken van een verantwoorde fokker. Zijn lichaam toont bijna vierkant.

Het ras staat in Engelstalige landen nog steeds bekend als Deense. Ad Get Healthy Pups From Responsible and Professional Breeders At PuppySpot. We fokken met verantwoorde. In 1880 verboden de Duitsers de naam Duitse Dog en noemden het ras Deutsche Dog wat Duitse mastiff betekent.

45 tot 70 kg Reu. Onze lieve Duitse Dog is bevallen van. Wij zijn Patty en Ronald Herman we wonen in Baexem en zijn ook besmet met het doggevirus. Hij heeft een grote krachtige en solide lichaamsbouw.

Leuke Duitse Dog pups te koop. In juli 2000 hebben we onze eerste Duitse Dog aangeschaft. Find Your New Family Member Today and Discover the PuppySpot Difference. De Duitse Dog heeft een korte en gladde vacht.

Wat aftekeningen betreft is wit op de tenen of borst niet gewenst volgens de AKC standaard. Daarnaast is het ook een krachtige hond die erg elegant is. 50 tot 70 kg Vachtkleur Duitse dog Zwart Wit Blauw Rood Vachttype Zeer kort Oogkleur Duitse dog Bruin Uiterlijke kenmerken Duitse dog De Duitse. Om deze goed te verzorgen moet u enkel af en toe eens.

De BDDC aangesloten fokkers dienen zich aan het huishoudelijk reglement te houden. Wij plannen voor het voorjaar 2023 een blauw nest of een zwartzwart-wit nest. Lees meer NL Great Dane van Hoght Get acquainted with our big black blue family. Puppys Ontdek onze duitse doggen Ontdek onze.

Levensverwachting 8 tot 10 jaar. De blauwe kleur van de Duitse Dog wordt beschreven als een zuiver staalblauw. Gewicht Duitse dog Teef. Door zijn substantie adel en harmonische verschijning en in het bijzonder zijn uitdrukkingsvolle hoofd boeit hij de toeschouwer als een edel standbeeld.

Een Duitse Dog blauw heeft een edele en trotse uitstraling. Informatie over blauwe duitse doggen deense doggen blauw duitse dog blauw ook wel grijs genoemd. Dankzij zijn grote en solide lichaamsbouw en uitdrukkingsvolle hoofd is.

Infopagina Duitse Doggen Ras Honden
Infopagina Duitse Doggen Ras Honden
Deense Dog Of Duitse Dog Woefkesranch
Deense Dog Of Duitse Dog Woefkesranch
Blauwe Duitse Dog Art Canvas Sterrennacht Over De Rhone Van Etsy Belgie
Blauwe Duitse Dog Art Canvas Sterrennacht Over De Rhone Van Etsy Belgie
Duitse Dog Pups Te Koop Deense Dog Pup Kopen
Duitse Dog Pups Te Koop Deense Dog Pup Kopen
Duitse Dog Pups Te Koop Deense Dog Pup Kopen
Duitse Dog Pups Te Koop Deense Dog Pup Kopen
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments